Al vaak in de pers verschenen

Kwaliteitsslagerij  Kurt & Leen - Lochristi - Pers

In de loop der jaren is Slagerij Kurt & Leen al vaak in de pers in Lochristi verschenen omwille van speciale acties en de kwaliteit van onze producten. Om u een idee te geven, hebben we hieronder een aantal artikels op een rijtje gezet.

Heiende krijgt opnieuw slagerij: Kurt & Leen uit Zeveneken openen tweede zaak in Lokeren

Goed nieuws voor de liefhebbers van fijne vleeswaren in Heiende. Na 7 jaar krijgt de Lokerse wijk opnieuw een slagerij. In het voormalige pand van slagerij De Messemaecker openen Kurt & Leen uit Zeveneken begin volgend jaar hun tweede vestiging. “Heiende voelt voor ons een beetje als thuiskomen”, zegt het slagerskoppel.

Lees meer >

Binnenkijken bij Kwaliteitsslagerij Kurt en Leen in Zeveneken

Als we de slagersactiviteiten van Kurt Van de Winckel (37) uit Zeveneken (Lochristi) vanop afstand willen volgen, dan doen we dat het best via Facebook en zijn website. Hij kent de impact van het netwerk en bespeelt het voorbeeldig.

Lees meer >

’s Lands beste paté komt van bij slager Kurt in Zeveneken

Kurt Van De Winckel (37) uit de Sint-Elooistraat won twee weken geleden met zijn boerenpaté met appel en Calvados goud op de nationale vakwedstrijd Eurobeef 2013 voor beenhouwers, spekslagers en traiteurs.

Lees meer >

Slager maakt kampioenenpaté in clubkleuren geel en zwart

Slager Kurt Van de Winckel en zijn vrouw Leen De Waelemaakten een speciale paté in de kleuren van Sporting Lokeren naar aanleiding van de bekerfinale. Vorig jaar viel Kurt Van de Winckel in de prijzen tijdens de nationale vakwedstrijd Eurobeef en zijn boerenpaté met appel en Calvados won goud.

Lees meer >

Kurt & Leen, Zeveneken

Op honderd meter voor mijn bestemming ben ik gecharmeerd door het oude kerkje geflankeerd door 7 imposante eiken. Dit moet Zeveneken, een deelgemeente van Lochristi, zijn. Hier baten Kurt (38) & Leen (36) Van de Winckel sinds juli 2007 een ambachtelijke dorpsslagerij uit.

Lees meer >

Contact opnemen

Hebben wij u via deze persartikels nog wat meer kunnen overtuigen over de kwaliteiten van Slagerij Kurt & Leen in Lochristi? Kom dan zeker eens langs of neem contact met ons op.

 

     

Back to Top