Ruim assortiment huisgemaakte charcuterie

Kwaliteitsslagerij  Kurt & Leen - Lochristi - Huisgemaakte charcuterie

Bij Slagerij Kurt & Leen in de zaak wordt 80% van de charcuterie zelf bereid. Wij hebben met onze huisgemaakte charcuterie uit Lochristi al verschillende medailles behaald op Meat & Fresh, een internationale vakwedstrijd voor slagers en spekslagers.

Beste paté van België

In 2013 werd onze boerenpaté met appel en calvados bekroond tot beste paté van België. In 2016 behaalden we op Meat & Fresh opnieuw verschillende prijzen. Nu werden we bekroond tot beste paté van België met onze aspergepaté. Ook wonnen we de Bronzen Eurobeef (derde beste slager van België).

Uitgebreid gamma

Ons ruim assortiment van eigen producten bestaat onder andere uit:

  • Hespenworst
  • Kalfsworst
  • Champignonworst
  • Lookworst
  • Fricandon
  • Kaasfricandon
  • Provinciale fricandon
  • Strasbourg
  • Kippenwit
  • Kippenwit met verse kruiden
  • Kippenwit met zongedroogde tomaten
  • Kalkoenfilet
  • Mosterdspek
  • Boerenpaté
  • Cremepaté
  • Themapaté
  • Gekookte beenhesp
  • Ovenspek
  • Gezouten spek
  • Gezouten spiering
  • Kopvlees
  • Rosbief en varkensgebraad
  • Droge worsten
  • Kippenham
  • Peterselieworst
  • Gerookt spek

Contacteer ons

Al deze producten worden in ons eigen atelier met het grootste vakmanschap bereid, waardoor wij u een constante, hoge kwaliteit kunnen garanderen. Wilt u wat meer weten over de huigemaakte charcuterie bij Slagerij Kurt & Leen in Lochristi? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Back to Top