Slagerij Kurt & Leen in Lochristi: bekend voor zijn charcuterie

Kwaliteitsslager Kurt & Leen uit Lochristi opende de deuren in juli 2007. In de zomer van 2011 werd de winkel volledig vernieuwd en vergroot. Het strakke en moderne interieur bieden u de mogelijkheid een keuze te maken uit ons ruim assortiment.

Vers en kwalitatief vlees

Onze slagerij staat garant voor vers en kwalitatief vlees, steeds met de glimlach bediend. Tevens kan u bij ons terecht voor al uw schotels zoals: fondue en gourmet, barbecue, steengrill, kaasschotel, koud buffet, charcuterieschotels.

Huisbereide charcuterie

Wij bieden u ook alle dagen verse gerechten aan, die in huis zijn bereid, zoals stoofvlees, vol-au-vent, tong in Madeira en andere. In onze charcuterie-afdeling vindt u een ruim gamma aan huisbereide specialiteiten en salades, 80% van de aangeboden charcuterie wordt in huis bereid. Wij werken uitsluitend met vlees van Belgische bodem en van de beste kwaliteit. We bereiden en versnijden alles vers in huis zonder bewaarmiddelen. Alles wordt bereid met liefde voor het vak door onszelf en onze ervaren medewerkers.

Contact opnemen

Heeft u tijdens het bekijken van onze website vragen over de producten van onze slagerij in Lochristi? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zomervakantie:  de winkels zullen gesloten zijn vanaf donderdag 25 juli t.e.m. vrijdag 16 augustus.

Kwaliteitsslagerij  Kurt & Leen - Lochristi

Bekroond met prijzen !

Wij hebben in de loop der jaren al heel wat prijzen in de wacht gesleept met onze producten.

Lees meer

Ontdek onze Feestfolder

Met de winter in aantocht, is het weer tijd voor de feestdagen. Ontdek de mogelijkheden in onze folder.

Lees meer

Kwaliteitsslagerij  Kurt & Leen - Lochristi

Hoe kan u ons bereiken ?

Wilt u graag wat vragen of wilt u meteen bij ons langskomen? Ga dan naar de contactpagina.

Lees meer
Back to Top